19 november 2014
De 3 J’s: Julia (Hofrat x Koss), Jolie (Electron x Havidoff) & Jada (Ferdeaux x Stedinger) aan het genieten van deze zachte Herfstdag!

11 November 2014
Afgelopen zondag een eerste buitenrit gemaakt met Fortuna Sollenburg, een 4 jarige merrie van Adri Zekveld. Paparazzo Jan Veenstra heeft ons voor vertrek weten vast te leggen. Wat hebben we genoten, met een Vivaldi x Havidoff kun je ook heerlijk boscrossen en voorop door het dorp rijden. Wat een ontzettend gaaf paard

1 November 2014
Vandaag meegedaan aan de St. Hubertusrit in Epe samen met Jan Willem, na de inzegening door de pastoor, heerlijk gereden door de bossen. Echt genoten en afgesloten met een wildbuffet.

25 oktober 2014
Losrijden ging top in Sonnega . In de wedstrijdbaan was Bartje Braams iets minder bij de les want wat doen die verse witte vlokken in de hoeken van de rijbaan? Toch nog net winst en ach, zo’n paard/komiek kun je toch niets kwalijk nemen.

27 september 2014
Gerona sinds 2 weken onder het zadel!
21 september 2014
Erik nam met Winter deel aan een rit door het Drents Friese Wold voor uitsluitend Gelderse Paarden. Dat was genieten!

9 september 2014
Het laatste Ridgeback pupje is gereserveerd!

24 augustus 2014
Bart gestart in Zwolle in het Z2. Trots op onze 2 eerste plaatsen met 213 en 212! Leuk dat ma Toet en zus & zwager een keer kwamen kijken!

 

24 augustus 2014
De Beukenallee’ s Morning Star weer thuis! Na 4 jaar te zijn bereden door kindjes, is Plien weer lekker thuis. Volgend jaar zullen we haar laten dekken.

23 augustus 2014
Onze Jolie & Jada uitgenodigd voor de afstammelingenkeuring in Ermelo. Trots op deze uitnodiging en hoe de merries zich hebben laten zien. Erg benieuwd hoe ze zullen uitgroeien!

 

15 augustus 2014
Wat een gave dag! Onze Gerona kampioen GP geworden op de NMK in Ermelo! Dat is genieten!

4 Augustus 2014
Gisteren voor de allereerste keer met Winter meegedaan aan een impuls marathon wedstrijd! Spannend maar wat deed hij z’n best. Trots op ons fijne paard!

26 juli 2014
Wat een Topdag!!! Onze nieuwe aanwinst Gerona (Alexandro) werd vandaag voorlopig keur verklaard en kampioen van de CK. Op de stamboek keuring behaalde gerona 90 voor exterieur en 85 voor beweging, waaronder 90 voor haar draf! Onze dank gaat uit naar stal Aris van Manen, die het mogelijk heeft gemaakt om deze top merrie te kunnen kopen en het fantastisch klaar maken voor de keuringen.
De door ons gefokte Giuliana (Tango) werd ook gepromoveerd tot v keur.
Tot slot bij thuiskomst kon Mariska op de valreep nog ons 8e Ridgebackpuppy geboren zien worden. Hoe bedoel je moe maar voldaan?

5 Juli 2014
De door ons gefokte Giuliana (Tango uit Wendela) is vandaag ster geworden met 80/70 punten.

22 juni 2014
Genieten van onze veulens in de wei.

21 juni 2014
Tyorieta is vandaag drachtig gescand van Aqiedo (uitgeteld op 4 mei 2015).
Wendela is geïnsemineerd door Geniaal en zullen we 28 juni laten scannen (uitgeteld op 10 mei 2015).


10-13 juni 2014
Met Winter deelgenomen aan onze eerste Eper Paardenvierdaagse. Wat een geweldige ervaring en wat hebben we veel geleerd. Trots op onze rots in de branding en genoten van deze ontzettend mooie ritten over de Veluwe.

27 mei 2014
Vandaag is ons derde bruine merrieveulen (Ferdeaux uit Dimanche) geboren!

25 mei 2014
Afgelopen woensdag en donderdag is Fien gedekt door Django! Django is een super brave Ridgeback reu met stamboom. Wij hopen over 9 weken puppy’s te verwelkomen.

Foto: Django

25 mei 2014
23 mei is geboren Jolie. Dit is een van der eerste veulens van de jonge hengst Electron (Ampere) van Adri Zekveld. Het is een heel rassig veulen waar wij ook erg blij mee zijn. Jolie hebben wij samen in eigendom met Adri Zekveld.

Foto’s Jolie: Electron x Tyorieta Texel (v. Havidoff), 1,5 dag oud

25 mei 2014
12 mei is Julia geboren. Haar vader is net als vorig jaar, de Trakehnerhengst Hofrat. Julia ontwikkelt zich goed en is werkelijk waar schaapmak.

Foto’s Julia: Hofrat x Wendela (v. Koss), 2 weken oud.

26 April 2014
Vandaag hebben wij Hywel en Itoshii naar de opfok gebracht. Hywel is naar de hengstenweide in Jubbega en Itoshii is voor 1,5 jaar naar het opfokbedrijf van de familie Teurlinx uit Helvoirt.
Beide paarden staan er super bij.

19 April 2014
Bartje Braams is in onze vakantie, 2 weken bij Jantine Slingerland geweest. Zij heeft hem geleerd braaf de wissel te springen. Hij was namelijk wat ondeugend. Hij doet het nu thuis super.

15 maart 2014
De door ons eind oktober verkochte Elite Sportmerrie Dandy-Jane is 15 maart reserve-kampioen geworden bij de Noordelijke Menkampioenschappen in Tolbert in de klasse L!
Trots op deze topmerrie en op het feit dat de nieuwe eigenaren zo snel een goede combinatie met haar vormen.

9 maart 2014
De drachtige merries Wendela (Koss) en Tyorieta (Havidoff) zitten super in hun vel.
We zijn zeer benieuwd naar hun veulentjes welke begin en eind mei geboren gaan worden.

6 maart 2014
Naar Wateren vertrokken om te kijken hoe het gaat met onze jaarling Itoshii (Uno don Diego).
Itoshii is nu veulen af en wordt geweldig verzorgd bij De Ludanchelo Hoeve. Dit is hem dan ook af te zien.


1 maart 2014
Met Boyd vandaag gestart in Elim.
Boyd vond de voor hem nieuwe rijbaan nogal spannend, desondanks eindigden we op een mooie 2e plek in de klasse Z1.


9 februari 2014
Afgelopen weekend is tijdens de KWPN hengstenkeuring de halfbroer van onze Dimanche (Totilas x Orleans van Jazz) aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Tijdens de kampioenskeuring, werd hij reservekampioen! Dit is de 3e aangewezen hengst uit Orleans.
Naast deze Governer Str is er ook een Jazz zoon aangewezen uit dezelfde stam. Deze Goodman RWP komt uit een Lancet moeder welke vervolgens weer uit de bekende Fidora van Ulft komt. Het spreekt voor zich dat we deze 2 hengsten op de voet zullen volgen!

2 februari 2014
Dimanche is prok goedgekeurd! Het is fijn om te weten dat je met een gezonde merrie fokt.
Mogelijk dat we Dimanche nog een keer een ibob laten lopen zodat ze in aanmerking kan komen voor het sterpredikaat. Maar, eerst maar bevallen van haar tweede veulentje van Ferdeaux!

6 januari 2014
Vandaag realiseerden wij ons dat het voorjaar best snel nadert en dat de maand mei, een drukke en spannende maand voor ons gaat worden.
Onze 3 fokmerries zijn namelijk in deze maand uitgeteld.
Wendela bijt het spits af, zij verwacht op 6 mei haar 5e veulen van Hofrat. Op 19 mei verwacht Dimanche haar 2e veulentje van Ferdeaux en de hekkensluiter is Tyorieta, zij is in blijde verwachting van Electron.
Het spreekt voor zich dat wij zeer benieuwd zijn naar deze veulentjes en hopen vooral dat de bevallingen soepel zullen verlopen.Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2014!