25 september 2015 Leuk artikel over Dandy Jane in ”in de strengen”!

    

19 September 2015 De 3j’s doen het goed in de opfok!

  
Jada: Ferdeaux x Stedinger


Julia: Hofrat x Koss


Jolie: Electron x Havidoff

23 augustus 2015 Bart eerste in het ZZL vandaag. Weer een punt erbij.

22 augustus 2015 Voor het eerst in de rijbak gemend. Wat een fijn paard!


23 augustus 2015 Zojuist met onze Johnny Bartje Braams, ons 3e winstpunt gereden in het ZZL. Hij was niet helemaal bij de les helaas dus er is nog veel verbetering mogelijk. Het blijft een vrolijke grappenmaker!

9 augustus 2015 Vanavond onze 2 jarige hengst Itoshii (Uno don diego x Stedinger x Jazz x Ulft) bezocht. Hij maakt het goed en lijkt erg braaf.

7 augustus 2015 Lieve lieve Jip, 5 jaar geleden kwam je via herplaatsing van de RRCN bij ons. 5 jaar hebben we van jouw fantastische karakter mogen genieten. Nu was het helaas genoeg …. Rip jongen, we missen je!


4 augustus 2015 Trots op Dandy Jane die vanaf 4 maanden oud tot 5,5 jaar oud in ons bezit was. In september gaat ze naar Hongarije voor de WK jonge menpaarden!

25 juli 2015 Onze Johnson x Koss bezocht welke betuigd wordt door Henk van Donkelaar in Wekerom. Erg tevreden over hoe hij aanpakt voor de slede. 11 juli 2015Zojuist voor de allereerste x ZZL gestart in Emmeloord met Bartje. Wat ging ie fijn en met 219 punten zijn wij meer dan tevreden. Wat een gaaf paard is het toch.


11 juni 2015 Zojuist met Bart heerlijk gelest bij Jolanda de Nekker. Gerona meegenomen om ervaring op te doen op ander terrein. Beide paarden gingen top. Trots op onze vosjes!


7 Juni 2015 Bono bijna 11 maanden oud, wat een lieve hond!

24 mei 2015 Om 00.45 uur was het zo ver. Wendela beviel van een mooi groot hengstveulen van de jonge Vivaldi hengst Geniaal. Bijzonder was dat Mariska’s moeder en Bente Jorna bij de bevalling aanwezig waren. De kleur en aftekeningen van het veulen zijn precies wat Mariska zo mooi vindt en wat is hij mensgericht (iets wat we met nakomelingen uit Wendela wel gewend zijn). We zijn erg blij met 2 gezonde veulens!

17 mei 2015 Met Bart naar Emmeloord geweest voor onze 3e outdoor wedstrijd dit jaar. Fijn gereden en met 216 en 207 punten een tweede en eerste plaats van de 10 combinaties (Z1 en Z2 ruiters samen). Super trots op Boyd, we hebben nu 11 winstpunten in de klasse Z2 en daarmee zijn we officieel ZZL startgerechtigd! Wat een fijn paard is het toch!! Mariska is nog nooit zo ver gekomen in de dressuursport dus is erg trots.

 

9 mei 2015 Vanavond is Tyorieta Texel geïnsemineerd door Johnson. Wat is het kiezen van de juiste hengst toch moeilijk. We hebben ons gevoel gevolgd want we zijn erg gek van deze hengst. Ook hebben we zelf al 2 fijne nakomelingen van hem. Hopelijk volgt hier een goede dracht en veulen uit.

3 mei 2015 Met Bart naar Zwolle geweest. Best heel fijn gereden en de enige twee Z combinaties kregen ook de complimenten van de jury maar er werd wat zuinig gejureerd. Desalniettemin toch weer een winstpunt erbij.

2 mei 2015 De 3 J’s (Jolie, Julia en Jada) weg gebracht naar Jubbega om lekker zomervakantie te gaan vieren. Hier is het goed toeven voor hen.

30 april 2015 Om 22.15 uur op een dracht van 331 dagen, is Tyorieta bevallen van een mooi chique merrieveulen van Aqiedo. Hier zijn we uiteraard erg blij mee en het was leuk dat Bente Jorna (ruiter van onze pony Plien) bij de bevalling aanwezig kon zijn. Dit was een hele mooie ervaring voor haar. (op de foto’s is Kydorieta 16 dagen oud)

25 april 2015 Het outdoorseizoen geopend met een wedstrijd in Steenwijk met Bart. Een goed begin is het halve werk en een tweede en eerste plek met 210 en 224 in de klasse Z2, daar doen we het voor! Supertrots op Bartje Braams.

13 april 2015 We hebben voor onze pony Plien een goede ruiter gevonden in Bente Jorna! Het klikt super tussen de 2 en het ziet er ook nog geweldig uit! Blij met deze nieuwe combinatie.

12 april 2015 Vandaag voor het eerst gezeten op onze Hywel (Johnson x Koss). Wat is ie braaf!!

9 maart 2015 Vandaag is onze Jolie röntgenologisch gekeurd voor het afstammelingenonderzoek van haar vader Electron. Jolie is helemaal goed bevonden!! Blij mee!

6 februari 2015 Genoten van de hengstenkeuring en met name van Aqiedo waar wij eind april een veulentje van verwachten. Spannend weer.

4 januari 2015 Met Bart op concours geweest in Assen. Weer een winstpunt erbij. De teller in het Z2 staat nu op +5. Het was mooi weer voor enkele foto’s. 

1 januari 2015 Het nieuwe jaar ingewijd met een -niet geheel ontspannen- buitenrit met Winter en Gerona. Gerona was zo fris als het weer maar dankzij Winter, hebben we het er heelhuids vanaf gebracht. Tussendoor ook nog wel genoten 😉

Januari 2015 Wat een mooi artikel in het Kerstnummer van de  IDS! Wat zijn we trots op het afgelopen ‘paardenjaar’. Dit maken we niet snel nog een keer mee. Toch kijken we ook weer uit naar een mooi en gezond 2015 inclusief ”paardensuccessen”. Zo verwachten we in april een veulen van Aqiedo uit onze ster prokmerrie Tyorieta om een maand later gevolgd te worden door een veulen van Geniaal uit onze ster sportmerrie Wendela. Verder hoopt Mariska ZZ licht startgerechtigd te worden en misschien Gerona voor te bereiden voor de wedstrijdsport. En niet te vergeten onze topper Winter waarmee we voor de tweede keer deel zullen nemen aan de Eper Paardenvierdaagse in Epe! We hebben er zin in!!