26 december 2011
Holllands welvaren! Wendela is al weer 8 maanden dragend van Johnson. Het schiet al weer op en we kijken al weer met veel verwachting uit naar haar 3e veulen. Wat is het toch een lieve merrie.

13 december 2011
Onze 3,5 jarige Dandy Jane is mee geweest naar les in Oldeboarn. Dit was voor de eerste keer in een binnenbak. Ze vond het bijzonder spannend maar deed super goed haar best! Wat een fijn paard is het toch.

26 en 27 november 2011
Bartje Braams is van het weekend 2 keer mee geweest op pad. Zaterdag in IJsselmuiden werden we 2e tijdens de selectiewedstrijd L2 en in Steenwijk mochten we de eerste prijs ophalen. Bart vindt het erg leuk om op pad te gaan en zorgt er altijd voor dat het nooit saai wordt!! We zijn uiteraard heel tevreden over het resultaat van afgelopen weekend.

30 oktober 2011
Wendie is weer mee geweest naar Emmeloord. Ze liet zich fijn rijden wat resulteerde in 2 ruime winstpunten en een mooie 9e en 3e plek in een deelnemersveld van 28 ruiters.
Na in totaal 10 starts in het Z1 zijn er nu 9 winstpunten behaald. Voor zowel ruiter als paard was dit een nieuwe klasse dus we zijn supertrots op dit resultaat én onze fantastische Gelderse merrie!

16 oktober 2011
Wendie na 4 maanden weer mee gehad op concours, voor de eerste keer indoor. Ze was nogal gespannen, de punten van 202 en 213 vielen daarom niet tegen. Weer een winstpunt erbij in de Z1.

15 oktober 2011
Dimanche is een weekje weggeweest om te worden beleerd onder het zadel. Vandaag voor de eerste keer haar thuis gereden (8e keer onder het zadel). Ze deed het super! Het is vanzelfsprekend dat wij daar erg blij mee zijn.

9 oktober 2011
Boyd gestart in Emmeloord. Proef 1 gaf hij een super gevoel en werden we 2e met 2 winstpunten. Proef 2 vond in de buitenbaan plaats en daar hadden we nog wat moeite met de concentratie…. Men zegt dat oefening kunst baart dusse, er is hoop!

2 oktober 2011
Erik heeft sinds vandaag een nieuw menmaatje, onze Jack Russel Kyra gaat graag mee op de kar.
Dandy Jane doet het erg goed voor de wagen.

26 september 2011
Wendela is voor de laatste keer drachtig gescand van Johnson! Ze zit nu op 142 dagen en dan ziet het ongeboren veulentje er ongeveer zo uit:

Dag 150: Het veulen heeft de grootte van een konijn, hij meet 30,50 cm en weegt 2 kg 239 gram.

 20 september 2011
Giulia bezocht in Kerkenveld. Zij heeft er een nieuwe vriendin bij en ze lopen nu met z´n 3-en in de weide. Dit gaat super en ze ziet er goed uit!

10 september 2011
Bij toeval liepen we de de eigenaren van Wendela´s eerste veulen Floris tegen het lijf bij een menwedstrijd in Zuidwolde. Floris maakt het goed en groeit als kool. Hopelijk wordt Floris tzt een goede opvolger voor hun huidige menpaard.

9 september 2011
Giuliana naar haar opfokadres gebracht in Kerkenveld. Het is altijd dubbel om een maatje weg te brengen maar gelukkig is het in dit geval van tijdelijke aard. Giuliana krijgt van ons de kans om op te groeien met leeftijdsgenootjes. Zij is vertrokken naar een kleinschalig opfokadres en er wordt hier heel goed op haar gepast. Toch zullen we deze lieve knuffelkont missen op stal!

4 september 2011
Update foto´s Dimanche. Ondertussen is deze merrie gewend aan longeren, het zadel en het `hangen`. Mogelijk dat we niet meer te lang wachten met het zadelmak maken.

25 augustus 2011
Voor de tweede keer met Boyd L2 gestart op de mooie locatie van WB stables in Warga. Een enorme wolkbreuk tijdens het opzadelen waardoor we doorweekt van start gingen, mocht de pret niet drukken. Boyd was goed bij de les en we werden 2e met 200 punten. Het spreekt vanzelf dat we hier heel tevreden mee zijn!

15 augustus 2011
Giuliana groeit als kool!

9 augustus 2011
Met Boyd deelgenomen aan de halve finale van de Pavo cup in Ermelo. Vanwege het slechte weer, vond de wedstrijd in de binnenrijbaan plaats. Boyd gedroeg zich super en liet zich heel fijn rijden. Het was warm binnen en hij had misschien wat spectaculairder kunnen bewegen voor zijn doen, buiten is hij doorgaans wat actiever. Het doel was echter fijn te rijden met een controleerbare Boyd en dat is gelukt! We zijn heel trots dat ons paard voor de halve finale van de Pavo cup was geselecteerd en dat we dit daardoor eens van dichtbij mochten meemaken!

7 augustus 2011
Wedstrijddebuut met Boyd in de klasse L2 in Emmeloord. Resultaat 183 en 193 punten met een mooie tweede plek. In de losrijring gaaf Boyd een geweldig gevoel maar in z´n uppie in de wedstrijdring is het altijd eventjes wennen….. Toch zijn we goed de baan rond gekomen en qua punten mogen we niet klagen!

6 augustus 2011
Gisteren Dandy-Jane weer opgehaald bij Udo de Haan en haar vandaag voor de eerste keer thuis gereden. Ging erg goed.

 26 juli 2011
Vandaag foto’s ontvangen van Bartje (Boyd) tijdens de Pavo selectiedag in Veeningen.

22 juli 2011
Vandaag bij Dandy Jane gaan kijken. Dandy staat bij Udo de Haan om beleerd te worden voor de wagen.
Ze pakt het erg goed op. Hieronder een filmpje, ze staat hier voor de 4e keer voor de wagen.

20 juli 2011
Met Boyd deelgenomen aan de Pavo cup voor 5 jarige paarden op CH De Wolden in Veeningen. Dit leek ons een leuke ervaring. Leuk was het want we werden 4e en mogen door naar de halve finale in Ermelo!! Supertrots natuurlijk maar wel degelijk heel spannend om aan zoiets dergelijks deel te nemen.

3 juli 2011
Met Boyd gestart in Zwolle. Het is best lastig hem bij de les te houden maar desondanks twee keer een eerste prijs met 4 winstpunten. Het is de bedoeling hem veel mee te nemen zodat andere locaties steeds gewoner worden.

26 juni 2011
Vandaag met Wendie Z1 gestart in Vinkega (start 5 en 6 in deze klasse). Resultaat: eerste prijs in combinatie met de Z2 met 227 punten in de eerste proef en een achtste plek in de 2e proef (205 punten). De eerste proef voelde Wendie top aan maar we konden de spanning helaas in de 2e proef niet constant de baas blijven. Uiteraard was dat helemaal niet erg en gingen we met een super gevoel weer naar huis!

18 juni 2011
Voor de eerste keer 2 x gestart met Wendie in de Z1 en niet onverdienstelijk. Uitslag: een derde en een ea eerste plek met twee mooie winstpunten!! Ondanks het onstuimige weer liet Wendie zich goed bewerken. Trots verlieten wij het wedstrijdterrein.

14 juni 2011
Bedola opgezocht bij haar nieuwe baasje in Emst. Bedola is al goed gewend en staat er super bij en haar baasje is erg content met haar.

Giuliana maakt het goed:

10 juni 2011
Wendela is vandaag voor de 2e keer drachtig gescand van Johnson (inseminatie van 6 mei 2011). Wendela kennende dan wordt hopelijk als alles goed gaat, in de laatste week van maart 2012, haar derde veulentje geboren.

7 juni 2011
Vandaag is onze Bedola (Sydney x Triton) gekeurd en direct naar haar nieuwe baasje in Emst vertrokken.
Toch altijd even dubbel maar ze krijgt gelukkig een super goed tehuis en wij wensen Wina veel plezier met dit ontzettend fijne paard!

4 juni 2011
Een geslaagd Z1 debuut met Wendie. Vandaag voor de allereerste keer (voor zowel ruiter als paard) Z1 gestart en deze start werd ook nog bezegeld met een winstpunt! In een deelnemersveld van 14 werden we vijfde. Supertrots en tevreden verlieten we het wedstrijdterrein.

 28 mei 2011
Wendela is vandaag drachtig gescand van Johnson! Giulia weer even als update op de foto gezet:

22 mei 2011
Met Bart weer op concours geweest. 2e prijs met 2 winstpunten. Het juryhokje werd al wat minder eng….. en hij laat zich op concours steeds beter bewerken. Dat is ook het doel dus deze ervaring is weer mooi meegenomen!

12 mei 2011
Met Bart op concours geweest in Stuifzand. De plaatsnaam deed de dag eer aan want het zand stoof je daadwerkelijk om de oren. Een mooie eerste plek met 2 winstpunten was het resultaat! Het begint allemaal iets gewoner te worden om samen op stap te gaan.

30 april 2011/Koninginnedag!
Geboren om 19.00 uur na 321 dagen dracht van Wendela, een mooi bruin merrieveulen Giuliana!
Vernoemd naar de verjaardag van destijds Koningin Juliana! Moeder en dochter maken het zeer goed. Wij zijn zeer in onze nopjes met de uitbreiding van ons paardenbestand.

16 en 17 april 2011
Dit weekend mooie winstpunten gereden met zowel Bart (L1) als Wendie. Met Wendie mag nu Z1 worden gestart, uiteraard zijn we hier erg blij mee! Een heerlijk druk paardenweekend alweer achter de rug.

8 april 2011
Dandy voor de 5e keer onder het zadel. Ze pakt het erg goed op. Als ze straks alles onder de knie heeft, wordt ze beleerd in het tuig door Udo de Haan.

3 april 2011
Vandaag weer met Bartje op wedstrijd geweest. We gingen naar huis met een 2e plek en 199 punten. We zijn zeer tevreden met dit resultaat.

 29 maart 2011
Met pijn in ons hart hebben wij vandaag jacky moeten laten inslapen.

27 maart 2011
Wedstrijddebuut met Bart Braams alias Boyd! Vandaag Boyd gestart in de klasse L1 voor de allereerste keer. De bak was best eng maar desondanks een mooie score van 195 punten. Al met al gedroeg Boyd zich super, gaf een dito gevoel en we zijn erg blij met hem!

20 maart 2011
Onze Dandy-Jane ( en ook erik) is er helemaal klaar voor om binnenkort een paar weekjes naar Udo De  Haan te gaan om beleerd te worden voor de wagen.

20 maart 2011
Op concours geweest met Wendie. De eerst proef vond plaats is een ´enge´binnenbak dus deze proef ging minder door spanning. De tweede proef ging beter met als resultaat een mooie eerste prijs en het 9e winstpunt in de M2 is hiermee behaald. Nog eentje en dan mogen we Z1 starten. Dit is een volledig nieuwe klasse voor ruiter én paard, spannend!!

12 maart 2011
Onze drachtige Wendela genoot helemaal van het lekker weer en een lekkere poetsbeurt. Begin mei is ze uitgerekend van IPS Tango.